Termékeink

Hűtőfestés

Ha nálunk vásárolja meg konyhájába hűtőgépét, igényei szerint kiválasztott termékét egyénivé varázsoljuk. Kérje értékesítőink segítségét!

Széles választék

Árukészletünk 19 országból, főként: Angliából, Franciaországból, Hollandiából, Németországból, Svájcból, Ausztriából és Lengyelországból származik.

Magyarországon 8 Üzletben, folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk Önöket személyesen, vagy online, ahol válogathat a háztartási-, informatikai-, fotó-, videó- és szórakoztató elektronika széles választékából.

INGYENES Házhozszállítás

A Royal Sprint logisztikai partnerünk gondoskodik arról, hogy a legnagyobb, legnehezebb termékek is eljussanak otthonába. A megrendelt termék minden üzletünkből, minden esetben, egy elosztó központba kerül beszállításra, majd onnan szállítják az ügyfél által megadott címre, így ugyanannyi idő alatt érkezik meg Önhöz, bármelyik üzletünkből rendelte is meg a kívánt terméket!

Hitelügyintézés

Hálózatunkban a Magyar Cetelem Bank Zrt. és OTP Bank Nyrt. aktuális hitelajánlatai, akciós konstrukciói közül lehet választani, ami sokszor megkönnyíti, segíti a választást.

Igényes környezet

Boltjaink igényes környezettel várnak minden kedves látogatót.

Szakértelem

Minden boltunkban szakmailag felkészült, képzett eladóink várják, akik segítik Önt a megfelelő döntés meghozatalában.

Kosár tartalma

Az Ön kosara még üres.

Szervíz

Hétköznap: 9.00 - 18:00 Szombat: 9:00-13:00

Skype: outlet.szerviz
(csak üzenetváltás)

Garanciális bejelentés

Tájékoztatás

Vásárlási tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Vásárlói tájékoztatóKosár: Az Ön kosara még üres
ugrás a kosárhoz