Termékeink

Kedves Ügyfeleink!

Üdvözöljük az Elektro Outlet Műszaki Áruházlánc és Webáruház honlapján!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutassuk cégünk működését és termékkínálatát!

Az Elektro Outlet hálózat 2007. februárban született, egy komoly, ezen a területen nagy tapasztalatokkal rendelkező cég hátterével. Az ötlet maga a termékekből, és az ilyen típusú értékesítés iránti óriási keresletből származik.

Folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk Önöket személyesen üzleteinkben, illetőleg a kor elvárásainak megfelelően nagyobb szerepet kapott online Webáruházban, ahol válogathat a háztartási-, informatikai-, fotó-, videó- és szórakoztató elektronika széles választékából.

Megjegyzés:
("Áruházaink" menüpont alatt, az adott üzlettel felvehetik a kapcsolatot és kérhetik kollégáink segítségét!)


Árukészletünk 19 országból, főként: Angliából, Franciaországból, Hollandiából, Németországból, Svájcból, Ausztriából és Lengyelországból származik.

Mit jelent az elektronika esetében az Outlet kifejezés?

Kínálatunk között megtalálható csomagolási-, szállítási-, esztétikai sérült, tartozék hiányos, kifutó modellek és sérülésmentes termékeink (Gyári garanciás termékek), melyet jelentős kedvezménnyel, már csökkentett árakon vásárolhatnak meg. Természetesen hálózatunkban is időről időre hirdetünk kiemelt ajánlatokat, de szemben sok elektronikai áruházzal, nálunk minden termék az átlagos piaci ár alatt van, nem csak az akciós periódusban.

Sok esetben nagyobb összeget spórolhatnak meg néhány apró sérülés, esztétikai karc miatt egyetlen egy termék megvásárlása esetén.

A hálózatunk sikere és népszerűsége több helyen keresendő. A nagy választék és kedvezmények mellett, a különleges és egyedi termékek is megtalálhatóak boltjaink kínálatában, amivel olyan speciális igényeket tudunk kielégíteni, mint más hasonló profilú üzletek nem.

A hihetetlenül alacsony árak az Elektro Outlet esetében nem az igényesség rovására megy, hiszen minden üzletünk külső és belső kialakítása, egységes és szép képet mutat. A 300-400 m2 eladóterek biztosítják számunkra és kedves vevőink számára egyaránt, hogy mindenki kényelmesen megtalálja az egyéni igényeinek megfelelőt.

Garancia:

Miben más az Outlet Garancia, mint az összes többi?

Termékeinket speciális vonalkódos rendszerrel tesszük egyedivé. 
Minden Ultra HD(4K), OLED, LED,LCD és PLAZMA Televízióra 2 év,
Egyéb termékeinkre 1 év garanciát (jótállást) biztosítunk. 

A készüléke garanciális meghibásodását, honlapunk főoldalán a Garanciális bejelentés-re kattintva teheti meg.

Országos lefedettségű, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szervizhálózatunk minőséggel és gyorsasággal, folyamatos alkatrész ellátottsággal, kiemelkedő technikai szervizháttérrel törekszik a felmerülő probléma elhárításában.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy garanciális javításra a készülékeket sok esetben futárszolgálattal szállíttatjuk el.
Előre egyeztetés után a termék becsomagolásáról gondoskodni kell. Javítást követően termékeket ugyanúgy futárszolgálattal fogjuk a címükre visszaszállíttatni!

Nyomatékkal felhívjuk figyelmüket, hogy átvételkor vizsgálja meg a készüléket (a futárnak ezt kötelessége megvárni), és ha az állapotával kapcsolatosan észrevételei vannak, azt a fuvarlevélre megjegyzésként szíveskedjen rávezetni, vagy súlyosan hiányosságok, sérülések esetén az átvételt tagadja meg!

"Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy garanciális javításra a készülékeket sok esetben futárszolgálattal szállíttatjuk el. Előre egyeztetés után a termék becsomagolásáról gondoskodni kell. Javítást követően termékeket ugyanúgy futárszolgálattal fogjuk a címükre visszaszállíttatni! Nyomatékkal felhívjuk figyelmüket, hogy átvételkor vizsgálja meg a készüléket (a futárnak ezt kötelessége megvárni), és ha az állapotával kapcsolatosan észrevételei vannak, azt a fuvarlevélre megjegyzésként szíveskedjen rávezetni, vagy súlyosan hiányosságok, sérülések esetén az átvételt tagadja meg!"

Az Electric World Hungary Kft. által forgalmazott készülékek új, szépséghibás, csomagolássérült és használt termékekből tevődnek össze. A televíziókra két év korlátozott jótállás vonatkozik, melynek eredményeképpen a garancia nem vonatkozik pixelhibára, pixelcsíkozódásra, sávosodásra, homályosodásra illetve foltosodásra. Háztartási gépek esetében a meghibásodásokból fakadó másodlagos károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

Kosár tartalma

Az Ön kosara még üres.

Szervíz

Hétköznap: 9.00 - 18:00 Szombat: 9:00-13:00

Skype: outlet.szerviz
(csak üzenetváltás)

Garanciális bejelentés

Tájékoztatás

Vásárlási tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Vásárlói tájékoztatóKosár: Az Ön kosara még üres
ugrás a kosárhoz