Termékeink

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, és a Web Áruház látogatóit, hogy az általunk forgalmazott termékek bizonyos része védőcsomagolásban kerül kiszállításra az esetleges sérülések elkerülése miatt, az eredeti csomagolás hiányosságait pótolva. A részletekről bővebb információt a termékek adatlapján talál.

A weboldalon közölt szállítási feltételek csak a Web Áruházban történt vásárlás esetén érvényesek!

A Web Áruházban vásárolt termékek szállítási költsége INGYENES!

A Blu-ray filmek, és Konzol játékok szállítási költsége 990,-Ft/db, 

3 db rendelése felett INGYENES!


A Web Áruházban (online) vásárolt termékek esetén cégünk logisztikai partnere a Royal Sprint Kft. futárszolgálat. 

Nyomatékkal felhívjuk figyelmüket, hogy átvételkor vizsgálja meg a készüléket (a futárnak ezt kötelessége megvárni), és ha az állapotával kapcsolatosan észrevételei vannak, azt a fuvarlevélre megjegyzésként szíveskedjen rávezetni, vagy súlyosan hiányosságok, sérülések esetén az átvételt tagadja meg!


A kiszállítással kapcsolatos kérdésekkel forduljon bizalommal az aktuális áruház kollégáihoz.

A személyesen vásárolt termékeknél az Elektro Outlet Műszaki Áruházak helyi, egyéni díjszabásai érvényesek!

A részletekről bővebben a helyszínen, vagy üzleteinknél a megadott elérhetőségeken tájékozódhat!


Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy garanciális javításra a készülékeket sok esetben futárszolgálattal szállíttatjuk el.
Előre egyeztetés után a termék becsomagolásáról gondoskodni kell. Javítást követően termékeket ugyanúgy futárszolgálattal fogjuk a címükre visszaszállíttatni!

Nyomatékkal felhívjuk figyelmüket, hogy átvételkor vizsgálja meg a készüléket (a futárnak ezt kötelessége megvárni), és ha az állapotával kapcsolatosan észrevételei vannak, azt a fuvarlevélre megjegyzésként szíveskedjen rávezetni, vagy súlyosan hiányosságok, sérülések esetén az átvételt tagadja meg!


"Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy garanciális javításra a készülékeket sok esetben futárszolgálattal szállíttatjuk el. Előre egyeztetés után a termék becsomagolásáról gondoskodni kell. Javítást követően termékeket ugyanúgy futárszolgálattal fogjuk a címükre visszaszállíttatni! Nyomatékkal felhívjuk figyelmüket, hogy átvételkor vizsgálja meg a készüléket (a futárnak ezt kötelessége megvárni), és ha az állapotával kapcsolatosan észrevételei vannak, azt a fuvarlevélre megjegyzésként szíveskedjen rávezetni, vagy súlyosan hiányosságok, sérülések esetén az átvételt tagadja meg!"


Frissítve: 2016.06.14. 13 h


Kosár tartalma

Az Ön kosara még üres.

Szervíz

Hétköznap: 9.00 - 18:00 Szombat: 9:00-13:00

Skype: outlet.szerviz
(csak üzenetváltás)

Garanciális bejelentés

Tájékoztatás

Vásárlási tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató

Vásárlói tájékoztatóKosár: Az Ön kosara még üres
ugrás a kosárhoz